Gyproc® Training Center


Optimaliseer uw efficiëntie en kwalitatief vakmanschap.

Wilt u graag uw Gyproc®-montagetechnieken en -voegmethodes verfijnen of kennismaken met onze brandwerende, akoestische of design systemen?

Al onze opleidingen zijn theoretisch onderbouwd, maar zijn vooral praktijkgericht en worden gegeven door onze Gyproc® professionals die u de hele dag intensief begeleiden.

Ontdek onze Gyproc® opleidingen

Gyproc® plaatsen
(3 modules: 1 dag / module)
Gyproc® voegtechnieken
(2 modules: 1 dag/ module)

Wij organiseren ook gecombineerde opleidingen (Gyproc®-ISOVER®). Tijdens deze opleidingen leer je thermische en akoestische oplossingen uit te werken aan de hand van gecombineerde systemen (Gyproc® en ISOVER®).

Ontdek onze 2 opleidingen van Gyproc® & ISOVER®

Isoleren met ISOVER® & afwerken met Gyproc®
(2 opleidingen)

Bent u een professional in de bouwsector?

Werkt u als Gyproc-plaatser, schrijnwerker, schilder, stukadoor of als arbeider in een afbouwbedrijf?

Dan biedt Gyproc u de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan 5  uiteenlopende eendaagse opleidingen in het moderne Saint-Gobain Training Center te Kallo.

 Beantwoordt het opleidingsaanbod niet aan uw verwachtingen? Geen nood, wij kunnen ook opleidingen op maat voorzien vanaf minimum 10 deelnemers. Stuur uw aanvraag naar opleidingen@gyproc.be. Wij gaan intern na wat mogelijk is.   

In samenwerking met ISOVER en het VEA organiseren wij ook de opleiding Gecertificeerd aannemer binnenisolatie van de buitenmuur. Na het volgen van deze opleiding en het slagen voor het examen ontvangt u een officieel certificaat van het VEA. Een particulier kan namelijk subsidies aanvragen wanneer hij de werken voor na-isolatie van buitenmuren laat uitvoeren door een gecertificeerd aannemer. 

Subsidies

 Bovendien zijn deze opleidingen erkend door Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector. Bedrijven en arbeiders van de sector (PC 124) krijgen financiële voordelen wanneer ze opleidingen volgen.
Contacteer uw regionaal Constructiv-kantoor voor meer info.

De opleidingen zijn ook erkend door Volta VZW. Zij betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 (RSZ prefix 067 of 467) een premie tot € 15,50 per uur wanneer je je arbeider een erkende opleiding laat volgen en je beantwoordt aan de voorwaarden. Contacteer Volta voor meer informatie.

Blijf je graag op de hoogte?

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van onze trainingen !

constructive
voltavoremlek
trainingcenters