trainingcenters
Gyproc logo
logo Isover jpg

Gyproc®  & ISOVER Training Center


Optimaliseer uw efficiëntie en kwalitatief vakmanschap.

Volg een Gyproc® en/of ISOVER training !

Wil je graag juw Gyproc® montagetechnieken en voegmethodes verfijnen of kennismaken met onze brandwerende, akoestische of design systemen? Of liever leren isoleren hoe het echt moet?

Al onze opleidingen zijn theoretisch onderbouwd, maar zijn vooral praktijkgericht en worden gegeven door onze Gyproc® & ISOVER specialisten die jou de hele dag intensief begeleiden.

training-center-buiten

Al onze opleidingen zijn geannuleerd omwille van COVID-19

Gezien de recente ontwikkelingen van COVID-19 (de steeds stijgende cijfers van de besmettingen) en in lijn met het beleid van Gyproc® rond Veiligheid en Gezondheid hebben we besloten onze opleidingen te annuleren. Op deze manier willen we onze klanten en medewerkers beschermen en een verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegengaan. We willen ons alvast excuseren voor dit ongemak.

Blijf je graag op de hoogte wanneer onze opleidingen terug van start gaan? Schrijf je dan in via onderstaande knop:

Hou mij op de hoogte

Ontdek onze Gyproc® opleidingsmodules

Plaatsen 1600x1600px
Gyproc® plaatsen
(3 modules: 1 dag / module)
DIY 4 stappen campagne_stap 3 voegen (1)
Gyproc® voegtechnieken
(2 modules: 1 dag/ module)

Ontdek onze ISOVER opleidingsmodule

isover-trainingen
Na-isoleren van hellende daken en buitenmuren, inclusief luchtdichting
(1 module: 1 dag / module)

Volg de gecombineerde Gyproc® & ISOVER opleidingsmodules

Wij organiseren ook gecombineerde opleidingen van Gyproc® en ISOVER. Tijdens deze opleidingen leer je thermische en akoestische oplossingen uit te werken aan de hand van gecombineerde systemen Gyproc® en ISOVER.

isover-trainingen
Isoleren met ISOVER® & afwerken met Gyproc®
(2 opleidingen)

De extra voordelen bij het volgen van een opleiding in ons Training Center

Ben je een professional in de bouwsector?

Werkt je als Gyproc® plaatser, schrijnwerker, schilder, stukadoor, isoleerder of als arbeider in een afbouwbedrijf?

Dan bieden Gyproc® & ISOVER jou de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan 8  uiteenlopende eendaagse opleidingen in het moderne Saint-Gobain Training Center te Kallo.

Beantwoordt het opleidingsaanbod niet aan jouw verwachtingen? Geen nood, wij kunnen ook opleidingen op maat voorzien vanaf minimum 10 deelnemers. Stuur jouw aanvraag naar opleidingen@gyproc.be. Wij gaan intern na wat mogelijk is.   

In samenwerking met het VEA organiseren wij ook de opleiding Gecertificeerd aannemer binnenisolatie van de buitenmuur. Na het volgen van deze opleiding en het slagen voor het examen ontvang je een officieel certificaat van het VEA. Een particulier kan namelijk subsidies aanvragen wanneer hij de werken voor na-isolatie van buitenmuren laat uitvoeren door een gecertificeerd aannemer. 

Subsidies

Bovendien zijn deze opleidingen erkend door Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector. Bedrijven en arbeiders van de sector (PC 124) krijgen financiële voordelen wanneer ze opleidingen volgen.
Contacteer uw regionaal Constructiv-kantoor voor meer info.

De opleidingen zijn ook erkend door Volta VZW. Zij betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 (RSZ prefix 067 of 467) een premie tot € 15,50 per uur wanneer je je arbeider een erkende opleiding laat volgen en je beantwoordt aan de voorwaarden. Contacteer Volta voor meer informatie.

constructive
voltavoremlek
trainingcenters

Blijf je graag op de hoogte?

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van onze trainingen !