Met welke producten kan ik beschadigingen repareren?

Gyproc® heeft verschillende producten om reparaties uit te voeren, in de vorm van pasta's en poeders.

Gyproc® heeft verschillende producten om reparaties uit te voeren:

  1. Gyproc® Universeel Gips: met Universeel Gips kan je meerdere reparatieklussen in alle afwerkingsstadia uitvoeren. Het is een veelzijdig gips voor kleefwerk, herstellen van gaten en scheuren, egaliseren en decoratieve pleisterafwerking.
  2. Gyproc® Snelwerkend Gips: Snelwerkend Gips is een wit gips met zeer korte uithardingstijd en wordt vooral gebruikt om elektrische leidingen en buizen vast te zetten in metselwerk. Je kan het ook gebruiken om grote gaten op te vullen in pleisterwerk, metselwerk of om doorgangen van leidingen door muren en vloeren te dichten. Of om losse spijkers of pluggen vast te zetten.
  3. Gyproc® Vuller Mix: Vuller mix is een kant-en-klare pasta voor gaten en scheuren in Gyproc® gipsplaten, pleisterwerk, beton, oud schilderwerk en cementbezetting te vullen.
  4. Gyproc® Plamuur of Gyproc® Plamuur Mix: om lichte beschadigingen aan Gyproc® gipsplaten, pleisterwerk, beton, oud schilderwerk en cementbezetting te herstellen, plamuren of renoveren. Plamuur wordt over het hele oppervlak aangebracht en niet enkel op het beschadigde stuk. Werk daarom steeds met een breed plamuurmes of brede pleisterspaan en in grote oppervlakken.
  5. Gyproc® Allesvuller: heeft uitzonderlijke, veelzijdige eigenschappen: voor zowel grote gaten, diepe scheuren als lichte beschadigingen. Heeft een zeer hoog vulvermogen en blijft elastisch. Voor beton, gips, pleisterwerk, cellenbeton, tegels, steen, kurk, hout, Gyproc® gipsplaten en schilderwerk in goede staat.