GYP22008_keyvisual_1920x600px-Large

Circulair bouwen met herbruikbare wanden

Maak kennis met Gyproc® LOOPD®

De transitie naar een duurzame wereld is zonder twijfel de belangrijkste uitdaging van deze tijd.
Met de lancering van onze nieuwe Gyproc® LOOPD® productlijn zetten we onze ambitie richting duurzaamheid extra kracht bij.

Dankzij deze innovatieve oplossing kunnen wanden probleemloos en zonder beschadiging gedemonteerd en hergebruikt worden. Zo kies je optimaal voor een flexibele inrichting met circulaire wanden.

cta-ontdekwandsysteem

Gyproc® & duurzaamheid

Gyproc® LOOPD is de meest recente stap in het duurzaamheidstraject waar Gyproc® al een tijdlang op inzet. Met dit nieuwe assortiment zetten we dus opnieuw een stap in de richting van een meer circulaire industrie als onderdeel van een circulaire economie. Hierbij is duurzaamheid allerminst een hol begrip. We geven dat op een concrete manier invulling, ontdek in de volgende video hoe we dit doen.

Ontdek Gyproc® LOOPD®

Dé innovatieve oplossing voor circulaire wanden

De Gyproc® LOOPD® productlijn bevat een voegband en voegmiddel die na gebruik gemakkelijk verwijderbaar zijn. Zo kan een Gyproc® gipsplatenwand probleemloos gedemonteerd worden zonder beschadiging aan de gipsplaten. De wand kan zo ergens anders weer opgebouwd worden.

circulairwandsysteem

Het principe van een circulair wandsysteem

  1. Gyproc® Habito®, onze hoogwaardige gips(karton)plaat
  2. Gyproc® Metal Stud® of de JUUNOO verstelbare modules
  3. Gyproc® LOOPD® voegband en voegmiddel

CTA-update-bestektekst

Met dit nieuwe assortiment zetten we opnieuw een stap in de richting van een meer circulaire industrie als onderdeel van een circulaire economie.

Update bestekteksten

Met Gyproc® LOOPD® maken we het mogelijk om in te zetten op circulaire wanden in omgevingen zoals kantoorruimtes of scholen waar een flexibele indeling een must is. Bouwen aan een comfortabele, duurzame en gezonde leefomgeving kan voortaan dus met Gyproc® LOOPD®.

Gebruik onze Systeemselector en vind de perfecte Gyproc® oplossing voor jouw toekomstig project.

Ga naar onze Systeemselector
update_systeemselector-2

Een bezoek van je specifier?

We komen je graag persoonlijk ons duurzaam & circulair verhaal toelichten zodat ook jij kan kennismaken met onze nieuwste, innovatieve oplossingen.

Vul het contactformulier in en we contacteren je eerstdaags.