Gyproc® Bim Plug-in

De BIM plug-in voor binnenwanden en plafonds is beschikbaar bij Gyproc®.

Gyproc BIM plug-in

BIM plug-in voor Revit en ARCHICAD

De BIM plug-in voor binnenwanden en plafonds is beschikbaar bij Gyproc®. Je kan heel eenvoudig, door middel van systeemtype en -eigenschappen, het juiste wand- of plafondsysteem vinden voor jouw BIM-model. De Gyproc® database en plug-in zijn gekoppeld, en hierdoor mag je er zeker van zijn dat al onze systemen en de gerelateerde informatie up-to-date zijn. Deze plug-in is beschikbaar voor Revit 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021. Ook voor ARCHICAD 23 & 24 is er voor Windows en Apple een versie beschikbaar.

Download hier gratis de Gyproc BIM plug-in


BIM

BIM staat voor Building Information Management. Het is een nieuwe manier van samenwerken in de bouw die zorgt voor een betere communicatie, innovatieve toepassingen en efficiëntere werfuitvoering. Het is een digitale weergave van een project (met zijn fysieke en functionele eigenschappen), waar product-, systeem- en procesinformatie centraal staat en op een éénduidige manier opgeslagen wordt.

Overtuig jezelf

 

Bouwcheck

Bouwcheck

De plug-in laat je toe om na te gaan of de door jou gekozen wand- of plafondsystemen ook effectief toegepast kunnen worden in je model, op basis van enkele criteria.

Regelgeving

Voldoen aan de huidige regelgeving

Gyproc® wand- en plafondsystemen voldoen aan de huidige Belgische regelgeving en zijn altijd up-to-date door de directe link met onze database.

Tijdswinst

Tijdswinst

Met de Gyproc® Systeemselector kan je op prestatieniveau filteren om zo de juiste wand of het gepaste plafond te vinden. Het was nog nooit zo eenvoudig om een geschikte binnenwand of plafond te vinden.

Levels Of Detail

LOD niveaus

Architect, aannemer, interieurafwerker, adviseur, modelleur of facility manager, het Level Of Detail (LOD) stelt je zelf in. Het object bevat zo altijd de voor jou relevante informatie.


Vragen over de Gyproc® BIM plug-in?
FAQ’s

De Frequently Asked Questions (FAQ’s) hebben we gebundeld om je snel met een antwoord verder te helpen wanneer je vragen zou hebben over onder andere:

  • De meest recente versie
  • De meest voorkomende foutmeldingen en hun oplossingen
  • De beschikbare functies van de Gyproc® BIM plug-in

Naar FAQ'S