achtergrond

Wat is de link tussen Lost Frequencies en Gyproc®? Vakmanschap!

LF_basic_logo_black


Foto teasing Lost Frequencies livestream-Large

Sinds Lost Frequencies in 2014 voor het eerst opdook in de wereldwijde elektronische muziekscene, heeft hij buitengewone hoogten bereikt. Lost Frequencies heeft baanbrekend werk geleverd. Met uitverkochte zalen over de hele wereld en meer dan vier miljard streams, is hij uitgegroeid tot een veelgevraagde producer en remixer.

Voor de 27-jarige Felix de Laet gaat muziek over het "voeden van de ziel" - zijn eigen ziel door het creëren van de muziek maar ook de ziel van zijn fans. Hun adoratie voor zijn bijzondere vermogen om naadloos over te gaan van een ingetogen melodie naar een clubklare sonische break blijkt uit de meer dan vier miljard streams die hij in de afgelopen zes jaar heeft verzameld.

Met magische optredens van New York en LA, tot Berlijn en Parijs, uitverkochte shows in steden als Parijs en Keulen, heeft Lost Frequencies zelfs extra shows moeten inlassen in Amsterdam als gevolg van de fenomenale vraag. En vandaag kan jij vanuit jouw bubbel meegenieten van deze top performance!

 

 

Wat is nu de link met Gyproc®?

Lost Frequencies heeft een fenomenale livestream op een unieke locatie in België georganiseerd. En ook het Gyproc® team werkte hieraan mee. Dacht jij dat een Gyproc® gipsplaat geen hip of innovatief product was? Wacht maar tot je ziet wat je ermee kan creëren…. Met de systemen van Gyproc® kan je veel meer dan enkel gebouwen maken. We bouwden er immers de volledige set van de livestream mee.

Gyproc® heeft een hart voor talent uit eigen bodem, voor innovatie en duurzaamheid; een perfecte match dus met Lost Frequencies.

Ook het architectenbureau Erased Studio dat de scenografie voor de livestream ontwierp, is bijzonder enthousiast over het vakmanschap van Gyproc®. Zij kozen bewust voor Gyproc® als partner voor deze uitdaging gezien vakmanschap, expertise, kwaliteit en creativiteit essentieel waren voor een perfect resultaat. De architecten waren dan ook onder de indruk van de uitvoering door onze Gyproc® experts en van het eindresultaat.
"Jullie Gyproc® experts hebben prachtig werk gedaan, met precisie en respect van de timing. Als architect zijn we zeer blij om met firma’s zoals Gyproc® te kunnen samenwerken en de bouwsector met andere culturele evenementen te mengen aan de hand van scenografie.”

 

Benieuwd wat we ervan gemaakt hebben? Bekijk hier de livestream.

     


MAKING-OF aftermovie

Met trots tonen we je ook de making-of van de set die onze experts helemaal in Gyproc® systemen opbouwden.